Nyt fra bestyrelsesmødet d. 12. december

Budget 2019

Første udkast til budget 2019 er udarbejdet med udgangspunkt i ”Forventet realiseret i år” og budget 2016.

Budget 2016 har dannet grundlaget for de nuværende acontobetalinger for fællesudgifter og parkeringsafgifter i såvel P-kælder som i terræn. Vi forventer at kunne fortsætte med de samme acontobetalinger i 2019 og der skulle heller ikke blive behov for efterbetalinger for i år.

Udskiftning af altanglas

Bestyrelsen har efter afholdt nabohøring måtte afslå ansøgninger fra 4 lejligheder om udskiftning af altanglas mod fjorden.

Parkeringsudfordringer

Bestyrelsen har d. 5. dec. afholdt møde med bl.a. Aalborg kommunes tekniske direktør og stadsingeniøren for drøftelse af parkerings- og trafikforholdene i området. Resultatet af mødet blev at kommunen vil undersøge forskellige løsningsmuligheder på nogle af vores udfordringer og vende tilbage inden jul.   

Vi er desuden i dialog med forstanderen for Ella Marie hjemmet om parkeringsforholdene ud for Carl Klitgaards Vej 39-41.

Afkalkningsanlæg

Afkalkningsanlægget er leveret fra BWT og forventes idriftsat umiddelbart efter jul.

Der bliver behov for at lukke for vandet i en kort periode for tilslutning af anlægget til drikkevandsystemet. Der vil blive informeret nærmere herom.

Der udsendes inden idriftsættelsen en orientering til beboerne om konsekvenserne for opvaskemaskiner, vaskemaskiner m.m.

Affaldssortering

I opfordres alle til at være omhyggelige med affaldssorteringen, da vi betaler afgift efter vægt for restaffald mens alt øvrigt affald afregnes efter fast pris.

Saltning af arealer

I den kommende vinter vil der ikke blive saltet på stierne i gårdhaven af hensyn til beplantningen. Så vær varsom, når I færdes der i kolde perioder

Dato for næste bestyrelsesmøde

Næste bestyrelsesmøde afholdes torsdag d. 7. februar 2019