Økonomi

Den seneste budgetopfølgning pr. 27. november udviser fortsat et pænt overskud ved regnskabsårets afslutning, men der er stadig et par uafklarede problemstillinger herunder de endelige udgifter til installeringen af afkalkningsanlægget.

Budget 2019 er under udarbejdelse og målsætningen er uændret at fastholde de nuværende acontobetalinger til fællesudgifter og parkering.

Godkendelse af bygningsforandringer

Bestyrelsen har efter afholdt nabohøring måtte afslå en ansøgning om udskiftning af altanglas mod fjorden og har behandlet ansøgninger fra yderligere 3 lejligheder. Der er igangsat nabohøringer for de berørte nabolejligheder til de tre seneste ansøgere.

Der er desuden rettet henvendelse til lejligheder, som ikke lever op til de på generalforsamlingen besluttede bestemmelser for udvendige bygningsforandringer.

Parkeringsudfordringer

Bestyrelsen har aftalt møde d. 5. dec. med bl.a. Aalborg Kommunes tekniske direktør og stadsingeniør for drøftelse af parkerings- og trafikforholdene i området, ligesom der er aftalt møde med forstanderen for Ella Marie hjemmet om vores fælles parkeringsudfordringer. Vi er desuden i tæt dialog med vores naboejerforening, Udsigten, om de nævnte problemstillinger.

Afkalkningsanlæg

Afkalkningsanlægget er nu ordret og vil blive installeret i løbet af december måned. Det afhænger dog meget af monteringsfirmaets ressourcer. Når vi kender idriftsættelsestidspunktet, vil det blive meldt ud sammen med en orientering om, hvilken betydning det vil få for indstillingerne af vaskemaskiner, opvaskemaskine m.m.

Vejledning i filterskift

Der arbejdes på en illustrativ vejledning i udskiftning af filtrene i lejlighedernes ventilationsanlæg. Vejledningen vil blive lagt på hjemmesiden.

Bestyrelsen har besluttet at fortsætte med en årlig omdeling af udskiftningsfiltre betalt over fællesudgifterne

Udendørs cykelparkering

Bestyrelsen henstiller til, at udendørs cykelparkering benytter de opstillede cykelstativer og at cykler ikke stilles op ad murværket.

Dato for næste bestyrelsesmøde

Næste bestyrelsesmøde afholdes onsdag d. 12. december 2018

Spamfiltre

Vi oplever i stigende grad at udsendte mail til de af jer angivne mailadresser ikke kan leveres med henvisning til at de bliver fanget i spamfiltre eller af andre årsager. Det er meget vigtigt for vores kommunikation fra ejerforeningen og fra Deas at vi kan benytte jeres mailadresser.